Susținători și sponsori

Sunt multe moduri prin care poți susține proiectul Prima Bancă de lapte matern din România.

Cine ne-a susținut până acum?

În 2015, Philips, OMV Petrom pentru construirea infrastructurii.

 

De asemenea, ne-au ajutat cu donații individuale foarte mulți oameni cărora le suntem recunoscători. Numele lor se vor regăsi în cadrul băncii, în semn de mulțumire și apreciere.

Cum poți ajuta?

  • Dacă dorești să devii donatoare de lapte matern, scrie-ne un e-mail la contact@bancadelapte.ro. Citește capitolul de mai sus destinat donatoarelor pentru a afla criteriile de eligibilitate.
  • Poți face o donație prin transfer bancar, contribuind astfel şi tu la susținerea activității băncii de lapte. Orice sumă, mică sau mare, ne e de mare ajutor! Cu bani puțini de la oameni mulţi am reuşit din 2014 și până acum să amenajăm spațiul de lucru, să cumpărăm echipamente de lucru performante, să asigurăm stocul de recipiente de stocare de unică folosință necesare procesării laptelui matern și multe altele.

Beneficiar: Asociația Inima Copiilorhttp://www.bancadelapte.ro/doneaza/

CIF: 18365182

Adresa: Strada Câmpului nr. 19bis, Câmpina, jud. Prahova

Alpha Bank – Sucursala Dorobanți

RON: RO96 BUCU 0463 3385 2511 RO01

EUR: RO53 BUCU 0463 3385 2511 EU01

SWIFT Code: BUCUROBU

  • Redirecționează 2% din impozitul pe salariu pe care l-ai plătit anul trecut. E nevoie doar să completezi datele tale personale într-un formular, să-l semnezi și să-l trimiți la Administrația Financiară de domiciliu până pe 25 mai 2018.

Întreabă-ți colegii și familia dacă ei au completat formularul anul acesta și, dacă nu, roagă-I să ne ajute să susținem împreună activitatea primei bănci de lapte matern din România.

Dacă ai adunat mai multe formulare, le poți trimite pri poștă Asociației Inima Copiilor și le distribuim noi. Adresa de corespondență este: Str. Anastasie Panu, nr. 30, bloc. A16, sc.A, ap. 10, 031166/București.

Orice companie care are profit şi plătește impozit, poate sponsoriza functionarea băncii de lapte, iar suma oferită se scade direct din impozitul datorat statului.

Pentru a fi scăzută, suma nu trebuie să depășească niciuni din următoarele limite:

  • 20% din impozitul pe profit datorat;
  • 0,5% din cifra de afaceri

Cheltuielile cu sponsorizările care depăşesc aceste praguri pot fi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Facilităţile cu privire la sponsorizări sunt reglementate prin Art. 21, aliniatul 4, litera p din Codul Fiscal.

Aşadar, poţi face o sponsorizare fără să te coste nimic!

Totul se întâmplă în doi pași simpli:

PASUL 1: semnăm un contract de sponsorizare

PASUL 2: până la sfârşitul anului, compania plăteşte suma prevăzută în contract printr-o plată obişnuită care va fi înregistrată contabil, la fel ca orice altă cheltuială. În momentul plăţii impozitului către Stat, această sumă va fi scăzută din totalul de plată.

  • Ajută povestind despre Prima Bancă de lapte matern din cadrul Secției de Terapie Intensivă nou născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Skłodowska-Curie”
  • vorbește-le membrilor familiei, colegilor, prietenilor, vecinilor
  • distribuie materialele de promovare text sau video pe rețele sociale pe care activezi
  • oferă celor interesați broșurile de prezentare ale băncii